Allmänna villkor

Priser
Priser anges i SEK inklusive moms.

Sidan har SSL-certifikat som garanterar säker betalning


Om SSL-certifikat

Leverans
Finns varan i lager levererar vi inom 2 arbetsdagar, om ej annat meddelas. Tänk på att ange adressuppgifter, e-postadress och telefonnummer så att vi kan nå dig om problem uppstår.

Öppet köp/Bytesrätt
Du har full rätt att byta till annan färg eller ångra ditt köp inom 8 dagar. Kontakta oss via e-post: info@jpdl.se innan du returnerar ditt paket för information om hur du ska gå till väga. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Varan skall då vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Efter att vi mottagit varan sätter vi tillbaka pengarna på ditt konto.

Reklamation
Är det något fel på varan meddela oss direkt så att vi kan åtgärda det. Det går bra att kontakta oss via e-post: info@jpdl.se. Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/fel antal så ber vi dig kontakta oss så vi kan rätta till felet. Vid reklamation och eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens riktlinjer.

Produktbilder
Vi kan tyvärr inte garantera att bilderna visar exakt färgåtergivning, en viss färgskillnad kan förekomma beroende på vilken sorts bildskärm och upplösning du har.

Personuppgifter
Kundens personuppgifter som lämnas vid registrering behandlas konfidentiellt och används bara för att kunna skicka order till rätt adress. Du som handlar av oss måste vara minst 18 år.